IJburg College te huur!

Op zoek naar de ideale locatie?

“IJburg College Crealiseert”

Het IJburg College verhuurt diverse ruimtes in ons multifunctionele schoolgebouw. Voor een feest in de Theaterzaal, een lunchvergadering in één van de lokalen, een opening in het Grand Café, een diner in de Kroonzaal, een presentatie of receptie in de Binnenhal, een optreden in de Deelschool.. voor iedere gelegenheid is er een passende ruimte. Bovendien is alle denkbare facilitaire ondersteuning beschikbaar. Audiovisuele middelen, catering, inrichting en aankleding van het evenement.

Wij zijn Crealisatie en verantwoordelijk voor het gebruik van de school door externen. We behandelen de opties en boekingen, verzorgen graag een rondleiding, stellen een maatwerk offerte op en kunnen ook een deel van de productie op ons nemen. Bovendien zetten we waar mogelijk de leerlingen van het IJburg College in, bij wijze van opdrachten in de werkelijkheid.

Voor prijzen en/of meer informatie bent u van harte welkom op het IJburg College in de “I Just Love Ruimte” op de begane grond of kunt u ons bereiken op

crealisatie@ijburgcollege.nl

www.facebook.nl/crealisatiebureau

Antoinette Poortvliet 06 41 43 50 43

Frouke Kramer 06 11 87 16 54

Binnenkort is ook de brochure beschikbaar!