Beste tweedejaars leerlingen,


De vakantie is begonnen en jullie kunnen heerlijk gaan uitrusten van een jaar hard werken. Wij kijken terug op een prima schooljaar en zijn druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe schooljaar. Alweer jouw tweede jaar op het IJburg College!


Naast deze brief vind je een lijst met benodigdheden. Een aantal zaken heb je vast al, andere spullen moeten nog aangeschaft of aangevuld worden. Wil je ervoor zorgen dat bij de start van het nieuwe schooljaar alle spullen in orde zijn?  


Op donderdag 7 september om 9:15 uur verwachten wij jou op school. Zorg ervoor dat je er op tijd bent. Dit is het moment waarop jouw stamgroep voor de eerste keer bij elkaar komt en je kennis maakt met jouw mentor. Om 13.00 uur is jouw eerste schooldag op het IJburg College afgelopen.

* Wat heb je nodig voor deze dag:

Lunch

Agenda

Collegeblok

Goed gevuld etui (zie lijst met benodigdheden)


Op vrijdag 8 september ga je met jouw stamgroep op excursie in Amsterdam. Deze dag staat in het teken van ons eerste thema ‘Geschiedenis in het groot’. Daarnaast doen we een gezellige stamgroepactiviteit om elkaar beter te leren kennen.

Alle informatie over deze excursie ontvang je op donderdag 8 september van jouw mentor. We starten de dag op school en gaan dan gezamenlijk naar de locatie toe.

* Wat heb je nodig voor deze dag:

Lunch

OV-chipkaart (met saldo!)

Pen


Op donderdag 14 september is er een ouderavond van 18:45 uur tot 20:00 uur voor alle ouders, zorg dat je ouders deze avond alvast opschrijven in hun agenda. Tijdens deze avond maken jouw ouders kennis met de mentor en krijgen zij informatie over de school.

 

Mocht je nog dringende vragen hebben, dan kun je ons vanaf woensdag 30 augustus bereiken op het nummer van de school: 020 – 3443002 (IJburg College 1, deelschool 2), 020-344005 (IJburg College 1, deelschool 3) of je kunt ons natuurlijk mailen (zie onze website www.ijburgcollege.nl).


Wij kijken er naar uit om samen met leerlingen en ouder(s), verzorger(s) verder te werken aan onze missie: Zoveel mogelijk leren over jezelf en de wereld om je heen. Namens alle medewerkers van het IJburg College wensen wij iedereen een héél fijne en zonnige vakantie toe en graag tot donderdag 1 september!


Mede namens het gehele onderbouwteam,


Met vriendelijke groet,

 

Bente Schroot, deelschoolleider deelschool onderbouw

benteschroot@ijburgcollege.nl