In de week vóór de meivakantie (di 16 – vr 19 april 2019) gaan wij op excursie naar de Belgische Ardennen!!! 
 
Wat gaan we doen?
We gaan vier dagen naar de Belgische Ardennen (gebied onder Luik) om aldaar op verschillende plekken te wandelen/kanoën/mountainbiken/klimmen. De eerste twee nachten slapen we op twee verschillende plekken in een door onszelf gebouwde bivak (= een slaapplaats gebouwd met materialen die worden verzorgd door het buitensportbedrijf én materialen uit de natuur). De laatste nacht verblijven we op een camping in (kleine) huisjes.
 
Wanneer gaan we weg én wanneer komen we thuis?
Vertrek: dinsdag 16 april 2019 ; 08.45 uur bij de piano in de stationshal bij Amsterdam CS
Terugkomst: vrijdag 19 april ; ongeveer 16.00 uur op Amsterdam CS
 
Wie gaan er mee?
We gaan met 26 leerlingen uit 4H/V én met drie docenten (Stijn Hulshof, Brigitte Blonk en Tim van Huizen) het avontuur tegemoet. Daarnaast zijn er dagelijks activiteitenbegeleiders van het buitensportbedrijf ter plaatse die ook ‘s avonds/‘s nachts aanwezig zullen zijn.
 
BELANGRIJKSTE MEENEEM-TIPS
- Paspoort/ID moét mee en worden getoond bij vertrek op Amsterdam CS (+ kopie: zie hiervoor de paklijst die is uitgedeeld)
- Europese zorgverzekeringspas – wordt ook getoond bij vertrek (+ kopie: zie hiervoor de paklijst die is uitgedeeld)
- Géén koffer mee, maar een (rug-)tas. Een deel van de week draag je je eigen spullen (worden van plek naar plek gereden door een busje, máár niet op elk moment). Een koffer is dan zeer onpraktisch.
- Kleine rugzak voor overdag (lunch, extra setje kleding)