De ontwerpen van de straatborden tegen zwerfafval van de 6 IJburgse basisscholen zijn klaar en staan op de website van halloijburg.nl 
Onze leerlingen uit 3Havo/Vwo en 5Havo hebben gastlessen verzorgd op de basisscholen om de leerlingen te inspireren bij hun ontwerp. Ruim 50 ontwerpen zijn ingestuurd!
 
Straatbord 1Het beste ontwerp krijgt een straatbord op IJburg, maar daarvoor is het natuurlijk wel nodig dat er gestemd gaat worden. Er kan worden gestemd tot en met 7 december, dus genoeg tijd om veel stemmen te verzamelen. Elke stemmer kan 10 hartjes uitdelen, maximaal 3 per design. Om te stemmen ga je naar: halloijburg.nl/designs
 
De hoofdprijs is inmiddels ook bekend: het allerbeste design dat door de jury wordt uitgekozen zal een aantal maanden komen te hangen op een steigerdoek aan het begin van de IJburglaan !!
 
En verder...
Je kan ook op een kaartje prikken waar op IJburg een bord geplaatst moet worden. Daar zullen ze zeker rekening mee houden als de borden worden geplaatst. Op de website staan een paar links naar video's die onze leerlingen hebben getoond. Ook staat er een eigen mini-docu op de site.
 
De prijsuitreiking is op 14 december, 15.15 uur, IJburg College op Pampuslaan 1
 
IJburg Schoon: Stem nu op je favoriete ontwerp voor een straatbord! IJburg Schoon: Stem nu op je favoriete ontwerp voor een straatbord! IJburg Schoon: Stem nu op je favoriete ontwerp voor een straatbord!